Veel gestelde vragen - Harsta Hoeve Skip to main content

Veel

gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?

Vanaf 15.00 uur is de Harsta Hoeve beschikbaar. Graag horen we even hoe laat u denkt aan te komen, dan krijgt u van ons de sleutel en wensen we u een paar fijne dagen toe!

Hoe laat moeten we uitchecken?

Het uitchecken mag u rustig de tijd voor nemen. We hanteren een ‘lazy sunday’, wat betekent dat u de hele dag nog mag blijven, of de tijd hebt voor een dagje Ameland.

Zijn er winkels in de buurt aanwezig?

In Ferwert (2 km) vindt u een goede slagerij (verhuur bbq), bakker, supermarkt en warenhuis/ drogist. Voor de wat grotere supermarkten en meerdere winkels kunt u in Dokkum (10 km) terecht. Op vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur.

Is er Wifi in de Harsta Hoeve?

Ja! Er is gratis WIFI in de Harsta Hoeve aanwezig.

Zijn er fietsen te huur?

In Ferwert zijn fietsen te huur bij Tweewielerbedrijf Jellema. Op verzoek kan men ze bij de Harsta Hoeve laten bezorgen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Een dagje Ameland of Schiermonnikoog, wadlopen, fietsen, winkelen in Dokkum of Leeuwarden. Bootje of kano’s huren in Dokkum. Bezoekerscentrum en kerkje in Hegebeintum bezichtigen. Vissersmuseum Moddergat, natuurgebied Lauwersoog.

Is er een BBQ aanwezig?

Er is helaas géén barbecue aanwezig bij de Harsta Hoeve. Bij slagerij Schreiber in Ferwert kunt u een bbq huren. Of u kunt natuurlijk uw eigen BBQ meenemen.

Wat is er voor de kinderen te doen?

Er zijn speciale kinder-wad-ontdekkingstochten, natuurgebied, strand en speeltuin in Lauwersoog. Kinderspeelparadijs ‘Sanjes Fertier’ in Feanwâlden / Veenwouden. Kano’s of fluisterboot huren bij ‘Duke Luk’ in Feanwaldsterwal/ Veenwoudsterwal.

Ook enthousiast geworden?